Bedrijfsprofiel

Stijl is iets zeer persoonlijk. Het vertelt iets over wie u bent. Daarom willen wij bij Van den Hurk Interieurs uw idee combineren met onze vakkennis en ervaring. Hiermee spelen wij in op uw specifieke situatie en wensen. Omdat we zowel ontwerp als realisatie volledig in eigen huis hebben, zijn we erg snel en flexibel. Ook de kwaliteit houden we op deze manier volledig zelf in de hand.

Uw stijl is onze stijl, of dit nu modern of klassiek is. Bij ons bent u voor beiden aan het juiste adres. Wij hebben in elke stijl veel ervaring en vakkennis. Tegenwoordig worden deze stijlen zelfs veel samengevoegd.

Materialen & service

Ons materiaalgebruik is zeer divers. In onze producten zult u van alles aantreffen, van massief hout, plaatmateriaal, diverse soorten glas, metaal, kunststof tot zelfs beton. Als u denkt dat uw idee misschien niet te realiseren is, daag ons dan uit u juist te verassen met het tegendeel!

Van den Hurk Interieurs is een bedrijf dat service hoog in het vaandel draagt. Uw voordeel is dat u te allen tijde rechtstreeks contact heeft met Dirk-Jan zelf.

" Uw idee en onze vakkennis zijn de beste partners! "

Skyhighmedia