Keukens

Keukens worden bij Van den Hurk Interieurs geheel voor u op maat gemaakt, van ontwerp tot gebruik. Ook het leveren van keukenapparatuur kunt u indien gewenst aan ons overlaten. Op het gebied van aanrechtbladen en kastindelingen kunnen wij ook in al uw wensen voorzien.

Zakelijke interieurs

Ook interieurs voor kantoor, winkels en horecagelegenheden kunnen door Van den Hurk Interieurs geheel voor u verzorgd worden. We nemen samen met u alle mogelijkheden door en zorgen voor een ontwerp en uitvoering naar uw wens.

Ensuites

Steeds vaker zien we een scheidingssysteem van vroeger terugkomen: de ensuite! Ensuites zijn erg stijlvol, maar bovenal ook erg praktisch. De ensuites worden geheel op maat gemaakt in het materiaal naar keuze. De professionals van Van den Hurk Interieurs kunnen u hierover geheel vrijblijvend adviseren.

Badmeubels

In uw badkamer is het van belang dat uw meubel tegen vocht bestand is. Van den Hurk Interieurs  gebruikt hiervoor speciaal vocht- en schimmelwerend materiaal. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden wat de accessoires en aankleding van uw badkamer betreft: van wasmanden en spiegels tot verlichting, wij zorgen voor een totaalafwerking!

Slaapkamer

De meeste mensen vinden het prettig om in hun slaapkamer alles bij de hand te hebben in een linnenkast of misschien wel een inloopkast. Wij leveren deze kasten in verschillende systemen, met alle mogelijke indelingen. Ook kan er verlichting in de kast voorzien worden, evenals een spiegel. Daarnaast kunt u het slaapkamermeublement door Van den Hurk Interieurs laten maken en compleet met matrassen en bodems laten leveren.

Meubels

Laat meubels naar eigen smaak en idee door ons verder uitwerken tot een mooi geheel samen met uw bestaande meubels of voor een compleet nieuw interieur.

Lambrisering en Radiatorombouw

Lambrisering is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. We geven u daar natuurlijk alle vrijheid van keuze en staan u graag bij met professioneel advies.

Een radiatorombouw is een meubel dat als doel heeft om de radiator te veranderen in een element dat volledig past in uw interieur. Daarbij is het wel van belang dat het meubel voldoende open van structuur is, zodat de radiator rendabel kan blijven.

Van den Hurk Interieurs combineert zowel de praktische als esthetische kant en maakt radiatorombouwen die een lust voor het oog zijn.

Renovatie

Wij kunnen uw meubels renoveren en repareren. We geven op voorhand alle nodige informatie en adviezen.

Tevens kunnen wij uw keuken voorzien van een andere kleur of een nieuw frontje.

Werkplaats impressie